Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Εξωτερικής Φρούρησης για το επίδομα των 600 ευρώ

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Εξωτερικής Φρούρησης για το επίδομα των 600 ευρώ

BREAKING NEWS NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Εξωτερικής Φρούρησης εξέδωσε δελτίο τύπου σύμφωνα με το οποίο ευχαριστεί την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που έκανε δεκτό το αίτημα της ώστε ώστε να συμπεριληφθεί και το προσωπικό της Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης στους δικαιούχους.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Ύστερα από την εξαγγελία του Πρωθυπουργού, κατατέθηκε στις 8/12/2022 η τροπολογία που αφορούσε την έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 600 ευρώ.

 Σύσσωμο το ΔΣ του σωματείου της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης, ευχαριστεί θερμά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου μας, η οποία για ακόμα μια φορά, εισάκουσε το δίκαιο αίτημα μας και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να συμπεριληφθεί και το προσωπικό της Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης στους δικαιούχους.

  Σημειώνουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη πολιτική ηγεσία εισακούει τα δίκαια αιτήματα μας.

 Για την Ιστορία αναφέρουμε και την υλοποίηση της ολοκληρωμένης πρότασης – μελέτης που καταθέσαμε και αφορούσε την αποζημίωση των Εξωτερικών Φρουρών του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού για την παρασχεθείσα υπερωριακή εργασία τους.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Επίδομα στήριξης ύψους 400 ευρώ σε δικηγόρους, μηχανικούς και οικονομολόγους

Newsroom | Pireas News