Πανελλήνιος διαγωνισμός ζωγραφικής για μαθητές δημοτικού με θέμα την ασφάλεια στη θάλασσα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες
Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Κανόνες για την ασφάλεια στη θάλασσα και την παραλία» διοργανώνει η Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό SAFE WATER SPORTS, κατόπιν έγκρισης του υπουργείου Παιδείας.
Ο διαγωνισμός αφορά την δημιουργία ζωγραφικών έργων από μαθητές δημοτικών σχολείων, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για το θέμα της ασφάλειας στη θάλασσα, την παραλία και τα θαλάσσια μέσα αναψυχής. Βασικός σκοπός και επιδίωξη του διαγωνισμού, είναι, μέσω της καλλιτεχνικής δημιουργίας, να αντιληφθούν τα παιδιά τους κινδύνους στην παραλία και τη θάλασσα, όταν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας.
Τα έργα των μαθητών/τριών κάθε σχολείου θα αποσταλούν ταχυδρομικά, ως ενιαία αποστολή, με μέριμνα των διευθυντών των σχολείων, έως 30 Ιουνίου 2023 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση:
Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,
Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής
Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας,
Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, Τ.Κ.: 18510, Πειραιάς
με την ένδειξη:
Προς: Οργανωτική Επιτροπή Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής της Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με θέμα «Κανόνες για την ασφάλεια στη θάλασσα και την παραλία».
Τα αποτελέσματα από την αξιολόγηση των έργων θα ανακοινωθούν περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 2023 στους διαδικτυακούς τόπους του φορέα https://www.ynanp.gr και http://www.hcg.gr/
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ στην ιστοσελίδα του υπουργείου Ναυτιλίας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Έρχονται έξι νέα εντάλματα σύλληψης και τα 4 είναι για μαθήτριες

Newsroom | Pireas News