Πάνω από 20 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας και 8 γεννήτριες σε Τουρκία και Συρία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από τους επαγγελματίες του νομού
Την έμπρακτη υποστήριξή τους στους σεισμόπληκτους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, δείχνουν οι επαγγελματίες του νομού Θεσσαλονίκης, αποστέλλοντας στις σεισμόπληκτες περιοχές 22 τόνους διάφορα είδη και οκτώ γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, το κόστος της ανθρωπιστικής βοήθειας ανέλαβε αποκλειστικά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της πόλης (ΕΕΘ).
«Ο πρόεδρος, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΕΕΘ, θεωρούν πως η προσφορά προς τον συνάνθρωπο ειδικά τέτοιες στιγμές καταστροφής και θρήνου, αποτελούν χρέος και όχι επιλογή», αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση του φορέα, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.
Στην πρωτοβουλία που ανέλαβε το ΕΕΘ, καθοριστικά συνέβαλαν εμπορικοί και επαγγελματικοί σύλλογοι και σωματεία του νομού Θεσσαλονίκης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, μεμονωμένα μέλη του επιμελητηρίου και μέλη της διοίκησης του. Η εργασία αυτή θα ήταν ανέφικτη χωρίς την εθελοντική βοήθεια των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΕΕΘ.
Μεταξύ των ειδών πρώτης ανάγκης που συλλέχθηκαν και απεστάλησαν χθες, συμπεριλαμβάνονται τα εξής: ιατροφαρμακευτικό υλικό, ζεστά ρούχα για ενήλικες και ανηλίκους, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, sleeping bags, βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας, (όλα μακράς διάρκειας), γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής υγιεινής.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Χορηγούσαν πλαστές βεβαιώσεις αθλητικών διακρίσεων για ευεργετική μοριοδότηση μαθητών στις πανελλήνιες

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News