Παράλιο Άστρος: Ο οικονομικός προορισμός για μία εξόρμηση κοντά στην Αθήνα

Παράλιο Άστρος: Ο οικονομικός προορισμός για μία εξόρμηση κοντά στην Αθήνα

TRAVEL ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε κοντινούς προορισμούς δίπλα στην Αθήνα, μπορείς να βρεις μέρη που δεν έχεις γνωρίσει ακόμη και όμως έχουν να σου προσφέρουν όμορφες εμπειρίες και χαλαρές στιγμές.

Ένα τέτοιο μέρος είναι ένας οικονομικός προορισμός για σαββατοκύριακο και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Ο λόγος για το παράλιο Άστρος, ένα ήσυχο ψαροχώρι που θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

Το Παράλιο Άστρος είναι ένας ασφαλής, οικονομικός και κοντινός προορισμός για να περάσεις το σαββατοκύριακό σου. Ό,τι θες δηλαδή για να ξεκουραστείς και να μην ξοδέψεις πολλά χρήματα. Θα βρεις όμορφα και αξιοπρεπή καταλύματα σε καλή τιμή αλλά και διάφορα ταβερνάκια και εστιατόρια με καλό φαγητό.

Δείτε ακόμα:  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Μήνυμα εκκένωσης από το 112 στον Λόγγο

Η παραλία Γλυφάδα και η παραλία Ατσίγγανος είναι από αυτές που έχουμε ξεχωρίσει. Εκτός όμως από οργανωμένες αμμουδιές, θα βρεις και παραλίες πιο απομονωμένες και μικρές που μπορεί να κάνεις ακόμη και σχεδόν μόνος σου μπάνιο. Διαλέγεις και παίρνεις αυτό που προτιμάς. Το σίγουρο είναι ότι καμία δε θα σε απογοητεύσει.

Δείτε ακόμα:  Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Ποσειδώνος κατά τη διάρκεια της νύχτας

Πώς θα πας στο παράλιο Άστρος
Το Παράλιο Άστρος απέχει μόλις 32 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο και 170 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Θα βρεθείς εκεί δηλαδή σε περίπου δύο ώρες. Για να φτάσεις σε αυτό το όμορφο και ήσυχο ψαροχώρι θα πρέπει να ακολουθήσεις την εθνική οδό για Τρίπολη. Όταν θα έχεις διανύσει περίπου 110 χιλιόμετρα, θα πρέπει να στρίψεις προς το Άργος.

Μπορείς να κάνεις μια στάση στην πρωτεύουσα της Αργολίδας και να συνεχίσεις. Μετά τη στάση σου (αν θες τελικά να κάνεις) θα συνεχίσεις στην παλιά εθνική οδό Άργους Τριπόλεως και μετά από 14 περίπου χιλιόμετρα θα δεις πινακίδες για το Παράλιο Άστρος, όπως αναφέρει το exploringgreece.

Newsroom | Pireas News