Παραμένει ελεύθερος ο καταδικασμένος για ασέλγεια καθηγητής φροντιστηρίου με απόφαση του Εφετείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρωτόδικα ο 61χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών για ασελγείς πράξεις σε μαθητές του, αλλά αποφυλακίστηκεγια λόγους υγείας
Απορρίφθηκε σήμερα Πέμπτη από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων το αίτημα να επιστρέψει στη φυλακή ο 61 ετών καθηγητής φροντιστηρίου των Χανίων, ο οποίος πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών για ασελγείς πράξεις σε μαθητές του.
Το αίτημα να επιστρέψει στη φυλακή ο συγκεκριμένος άνδρας, είχε υποβληθεί από τις οικογένειες των θυμάτων, καθώς τον Νοέμβριο του 2022 αποφυλακίστηκε με απόφαση του Εφετείου Κρήτης, το οποίο έκανε αποδεκτό το αίτημα για αναστολή της ποινής, λόγω ιδιαίτερα σοβαρού προβλήματος υγείας. Το αίτημα να επιστρέψει στη φυλακή, όπως και επικουρικά το αίτημα να αυξηθούν οι περιοριστικοί όροι του καταδικασθέντος, απορρίφθηκαν ως απαράδεκτα από το δικαστήριο, αφού όπως τονίστηκε, δεν έχει νομική υπόσταση, ενώ δεν έχει παραβιαστεί ο περιοριστικός όρος της απομάκρυνσης του καταδικασθέντος από τη χώρα.
Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά των θυμάτων, το τελευταίο διάστημα ο 61χρονος κυκλοφορεί σε μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια Χανίων διασκεδάζοντας και χωρίς να προκύπτει, ότι έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  15χρονος ο οδηγός του αυτοκινήτου με τους δύο νεκρούς

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News