Παραμένει το αίνιγμα με τον «Ντίνο» – Δύο σενάρια για την ταυτότητά του 12ου δράστη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προφυλακίστηκαν άλλοι 4 κατηγορούμενοι – Τι ισχυρίστηκε ο «Αθηναίος» στην κατάθεσή του
Ο γρίφος παραμένει με το 12ο άτομο που ήταν στην επίθεση στη Θεσσαλονίκη, που κατέληξε στην τραγική δολοφονία του Άλκη. Οι άντρες της δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής έχουν ήδη στο τραπέζι το προφίλ του 12ου της συμμορίας που αναζητείται και έχει το όνομα «Ντίνος», τον οποίο κατονόμασαν και περιέγραψαν οι υπόλοιποι συλληφθέντες, αλλά τα στοιχεία που έχουν δώσει είναι ελλιπή. Ακόμα και για την ηλικία του υπάρχει ερωτηματικό, καθώς άλλοι λένε ότι είναι νεαρός γύρω στα 25 και άλλοι πάνω από 32-33 ετών.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είναι ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου που στρίβει στη Γαζή. Μένει στο Ωραιόκαστρο, είναι ηλικίας περίπου 25 ετών, έχει ύψος 1.70, ενώ το βράδυ της επίθεσης φορούσε σκούφο και ήταν αξύριστος.
Όσον αφορά την ταυτότητά του υπάρχουν δύο σενάρια. Το πρώτο σενάριο θέλει να έχει διασυνδέσεις με την αλβανική μαφία. Έτσι, όποιος αποκαλύψει τον ρόλο του τρέμει στην ιδέα του τι μπορεί να ακολουθήσει μέσα στη φυλακή.
Το δεύτερο και πιο πιθανό σενάριο δεν αποκλείει ο12ος να έχει υψηλές επαφές με παράγοντες συγκεκριμένης ΠΑΕ. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον «Ντίνο» να έχει συγγενική σχέση με πρώην αξιωματικό της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους.
Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, προχώρησε σε μια αποκάλυψη, αφού δεν απέκλεισε εμπλοκή και τέταρτου οχήματος.
Τι είπε ο «Αθηναίος»
Στο μεταξύ, και ο «Αθηναίος», σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού ειδήσεων, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ούτε αυτός βρισκόταν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης και ότι κυνηγούσε κάποιον φίλο του στα στενά της Χαριλάου.
Έτσι, βεβαίως, όπως τα έχουν  πει όλοι μέχρι και τώρα, είτε έχουν απολογηθεί, είτε όχι, κανείς τους δεν βρισκόταν στο σημείο που σκοτώθηκε ο 19χρονος φίλαθλος του Άρη. Προφανώς και δεν λένε όλη την αλήθεια και προσπαθούν  να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους.
Προσωρινά κρατούμενοι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι
Εξάλλου, στη φυλακή οδηγούνται άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.
Μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, όπως είχε συμβεί με τους έξι συγκατηγορουμένους τους, τα προηγούμενα 24ωρα.

Δείτε ακόμα:  Πέθανε η χήρα του Μανώλη Καντάρη, που δολοφονήθηκε το 2011 για μία κάμερα

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News