«Παρέλαση» γνωστών ηθοποιών στη δίκη του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες: Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα
Γνωστοί πρωταγωνιστές του θεάτρου και της τηλεόρασης αναμένεται να εμφανιστούν σήμερα (6/10) στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η υπόθεση με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Το δικαστήριο, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, κάλεσε για να καταθέσουν ως μάρτυρες στην δίκη τους ηθοποιούς Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα.
Οι μαρτυρίες των συγκεκριμένων ηθοποιών, οι οποίοι θα ανέβουν στο βήμα του μάρτυρα, κρίθηκαν κρίσιμες για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς φέρονται να γνωρίζουν στοιχεία που μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.
Στην προσπάθεια του δικαστηρίου να αναζητήσει την αλήθεια σε ότι αφορά την πρώτη γυναίκα που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό τα ονόματα των συγκεκριμένων ηθοποιών έχουν αναφερθεί σε αφηγήσεις περιστατικών για τα οποία δίνονται διαφορετικές εκδοχές.
Έτσι, η εισαγγελέας της έδρας ήταν εκείνη που θεώρησε απαραίτητη την παρουσία των γνωστών ηθοποιών προκειμένου να απαντήσουν στις ερωτήσεις που φαίνεται πως έχουν προκύψει προκειμένου να συμπληρωθούν τα κομμάτια του πάζλ της υπόθεσης.
«Είναι πρόσωπα που αναφέρονται συνεχώς. Το δικαστήριο θέλει να δει τι λένε αυτά τα πρόσωπα για τα γεγονότα» εξήγησε η πρόεδρος.
Η Θάλεια Ματίκα θα κληθεί να μιλήσει για συνομιλία που φέρεται να είχε με την νεαρή καταγγέλλουσα η οποία έκλεγε στις τουαλέτες μαγαζιού όπου ήταν καλεσμένοι.
Η Ζέτα Μακρυπούλια θα ερωτηθεί εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση την επίμαχη περίοδο, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώ η Αλίνα Κοτσοβούλου θα κληθεί να απαντήσει αν ήταν εκείνη που της τηλεφώνησε για να την καλέσει στο θέατρο «Ήβη».
Από την πλευρά της υπεράσπισης, ζητήθηκε η εξέταση των ηθοποιών Τάσου Χαλκιά και Ράνιας Σχίζα οι οποίοι συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση στα παρασκήνια της οποίας η νεαρή γυναίκα καταγγέλλει ότι βιάστηκε με το δικαστήριο να απαντά θετικά στην κλήτευση των συγκεκριμένων ηθοποιών.

Δείτε ακόμα:  22χρονη παράτησε το βρέφος της μέσα σε αυτοκίνητο και έκανε ψώνια

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News