Ειδική μέριμνα θα ληφθεί για την αποτροπή τυχόν απρόοπτων καταστάσεων κατά στην άφιξη και αποχώρηση της αποστολής των φιλοξενουμένων
Κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας και παρουσία εισαγγελέων θα διεξαχθεί η αυριανή ρεβάνς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για το Κύπελλο Ελλάδος, ύστερα απ’ όσα προηγήθηκαν μετά το πρώτο μεταξύ τους ματς στην OPAP Arena.
Στον σχεδιασμό των μέτρων, ειδική μέριμνα θα ληφθεί για την αποτροπή τυχόν απρόοπτων καταστάσεων κατά στην άφιξη και αποχώρηση της αποστολής των φιλοξενουμένων, ενώ ενισχυμένα μέτρα ελέγχου αναμένεται να εφαρμοστούν περιμετρικά του γηπέδου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υποβλήθηκε αίτημα για παρουσία εισαγγελέων στο γήπεδο και γι’ αυτό τον λόγο θα διατεθούν τρεις εισαγγελικοί λειτουργοί, που θα βρίσκονται στην Τούμπα.
Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.



