Παρουσία του τηλεπαρουσιαστή οι κατ’ οίκον έρευνες της Αστυνομίας – Τι ισχυρίστηκε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Του έχουν περάσει χειροπέδες και μόλις ολοκληρωθεί η ανίχνευση του χώρου θα επιστρέψει στα κρατητήρια
Σε συνέχεια των ερευνών που διεξάγει η αστυνομία στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη, ο τηλεπαρουσιαστής μεταφέρθηκε νωρίτερα με χειροπέδες στην οικία του, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.
Πιθανότατα αυτό αποφασίστηκε προκειμένου να διαλευκάνει κρίσιμες πτυχές συνδεόμενες με τις καταγγελίες πρώην ερωτικών του συντρόφων περί δημοσιοποίησης βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Στο επίκεντρο των ερευνών, τις οποίες διεξάγει κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία Πταισματοδίκη- βρίσκονται ηλεκτρονικές συσκευές, όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι να μεταχθεί αύριο ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.
Πληροφορίες, αναφέρουν ότι παράλληλες έρευνες διεξάγονται στο εξοχικό του στην Αλόννησο.
Τα αρνείται όλα
Εξάλλου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αφού παραδόθηκε στις Αρχές στη συνέχεια συνελήφθη και σύμφωνα με τον Alpha τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ήταν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει ποτέ μου βίντεο, τα είχα αυτά τα βίντεο στο παρελθόν, αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου».

Δείτε ακόμα:  Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Newsroom | Pireas News