ΠΑΣΟΚ: Τα πράσινα ψηφοδέλτια για την Α και Β Πειραιά (ονόματα)

NEWS Α ΠΕΙΡΑΙΑ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρά  τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για εξάντληση τετραετίας, στη Χαριλάου Τρικούπη είναι πεπεισμένοι ότι ο εκλογικός κύβος έχει ριφθεί καθώς, όπως λένε, έρχεται δύσκολος οικονομικά χειμώνας.

Υπό αυτό το πρίσμα, η στελέχωση των «πράσινων» ψηφοδελτίων προχωρά με γοργούς ρυθμούς, ώστε έως τα τέλη Ιουλίου να έχει έτοιμη τη λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές.

Ας δούμε τα πρόσωπα τα οποία φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» για τις επόμενες λίστες ή «παίζουν» δυνατά για μια θέση στην Α και Β Πειραιά.

Οι υποψήφιοι της Α και Β Πειραιά:

Παναγιώτης Φασούλας

Για το ψηφοδέλτιο της Α΄ Πειραιά και Νήσων συζητείται η κάθοδος του Παναγιώτη Φασούλα, ενώ στην λίστα των επικρατέστερων υποψηφίων βρίσκονται τα ονόματα των Δημήτρη Καρύδη, Βασίλη Κατσαφάδου, Κατερίνας Βουρεξάκη, Λευτέρη Χρυσοφάκη, Μάρας Κουκουδάκη και Απόστολου Πόντα, το όνομα του οποίου «παίζει» και για το ψηφοδέλτιο της Ηλείας.

Γιάννης Τσούτσας

Στη Β΄ Πειραιά τη μάχη του σταυρού ετοιμάζονται  να δώσουν  μεταξύ άλλων, ο αξιόλογος Γιάννης Τσούτσας  ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στους πολίτες  της Περιφέρειας , ο Δημήτρης Διαμαντίδης ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα του Λεωνίδα Αθανασιάδη.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σαλαμίνα: "Έργα και Ημέραι Δήμου Σαλαμίνας - Λιμενικού ταμείου"

Newsroom | Pireas News