Πέδρο Μαρτίνς: "Αναλαμβάνω την ευθύνη για την βαριά ήττα"...

Πέδρο Μαρτίνς: “Αναλαμβάνω την ευθύνη για την βαριά ήττα”…

BREAKING NEWS NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός υπέστη βαριά από την Μακάμπι Χάιφα με 4-0 και αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Champions League. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας ωστόσο πως από δω και πέρα αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να δουλέψουν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς

«Ξεκινήσαμε καλά και είχαμε το πλάνο μας. Σε μία άτυχη στιγμή δεχθήκαμε το γκολ αλλά προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ άσχημα, δεν πιέσαμε δεν κάναμε τίποτα και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη η Μακάμπι ήταν καλύτερη.

Δεχθήκαμε το γκολ πολύ γρήγορα και μετά το 2-0 δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, δεν είχαμε την ψυχολογία που έπρεπε. Παίξαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο με καλές μεταβιβάσεις και δεν καταφέραμε στο δεύτερο μέρος να παίξουμε όπως θέλαμε.

Ο πρώτος στόχος της χρονιάς δεν επιτεύχθηκε και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για αυτό αλλά έχουμε πολλή δουλειά και στόχους να πετύχουμε.

Ο μόνος τρόπος για να αντιδράσεις μετά από κάτι τέτοιο είναι η δουλειά. Μετά από μία τέτοια μεγάλη αποτυχία αναλαμβάνω την ευθύνη αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε».

Δείτε ακόμα:  ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-20 : Κόκκινο το 22ο Κύπελλο 

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.