Πειραιάς: 24ωρη απεργία στον δημοτικό Ρ/Σ “ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ” και το “kanaliena.gr”

Πειραιάς: 24ωρη απεργία στον δημοτικό Ρ/Σ “ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ” και το “kanaliena.gr”

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρχισαν τα όργανα στη ΔΗΡΑΠ, καθώς 24ωρη απεργία στον δημοτικό Ρ/Σ “ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ” και στην ιστοσελίδα “kanaliena.gr”…αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ, ζητώντας την ανάκληση απόλυσης δημοσιογράφου.

Το ”Κανάλι Ένα” με μηδενική ακροαματικότητα και ανύπαρκτα διαφημιστικά έσοδα λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο χάρη στην ετήσια επιχορήγηση 1, 6 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Πειραιά εδώ και επτά χρόνια δημαρχιακής θητείας Γ, Μώραλη. Συνεχίζοντας την αποτυχημένη διοίκηση της προηγούμενης δημοτικής αρχής και δεν αντιδρά κανείς, αρκεί να πληρώνονται κανονικά οι εργαζόμενοι, είτε δουλεύουν κανονικά είτε όχι, όπως υποστήριξε ο ίδιος ο Δήμαρχος σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς να αναφέρει ποιος ευθύνεται για αυτό το φαινόμενο.

Η απόλυση του δημοσιογράφου δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, όπου το τελευταίο διάστημα επικρατούσε αναταραχή με αφορμή την απόφαση της διοίκησης της ΔΗΡΑΠ να σταματήσει να παίζει ξένη μουσική με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς αντικείμενο παραγωγοί του ραδιοσταθμού, οι οποίοι προσέφυγαν στην επιθεώρηση εργασίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την άδικη και αναιτιολόγητη απόλυση του δημοσιογράφου Νίκου Παπαϊωάννου από το δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4» του Πειραιά, στην οποία προέβη η Διοίκηση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π.) και αποφασίζει την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 24 Νοεμβρίου 2021 έως τις 6 π.μ. της Πέμπτης, 25 Νοεμβρίου 2021, για τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ» και στην ιστοσελίδα «kanaliena.gr».

Ζητούμε την ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα του.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

reportaznet.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς: Ο Δήμος τοποθέτησε τα πρώτα «έξυπνα» ενεργειακά παγκάκια υποστήριξης ΑμεΑ

Newsroom | Pireas News