Πειραιάς: Άνοιξε στα δυο η σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου και τραυματίστηκαν παιδιά!

Πειραιάς: Άνοιξε στα δυο η σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου και τραυματίστηκαν παιδιά!

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λόγω σοβαρής παράλειψης των υπευθύνων του θεάτρου…

Ιδιαίτερα σοβαρό ήταν το περιστατικό που έλαβε χώρα την Δευτέρα το μεσημέρι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όταν η σκηνή άνοιξε στα δύο κατά τη διάρκεια πρόβας μαθητών.

Πιο συγκεκριμένα μαθητές και μαθήτριες του μουσικού σχολείου Πειραιά προετοιμάζονταν για την απογευματινή παράσταση που είχε προγραμματιστεί (και η οποία φυσικά αναβλήθηκε).

Ενώ η πρόβα ήταν σε εξέλιξη η σκηνή άνοιξε στα δύο αφού είχαν αλλάξει απροειδοποίητα οι ρυθμίσεις της και είχαν προσαρμοστεί στις ανάγκες της παράστασης που θα ανέβει από την Τετάρτη στο Δημοτικό Θέατρο (“Εύθυμες Κυράδες” των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη).

Η αλλαγή έγινε χωρίς να ενημερωθούν οι υπεύθυνοι του μουσικού σχολείου καθώς κανείς δεν έκρινε σκόπιμο να τους ενημερώσει.

Δύο μαθήτριες τραυματίστηκαν στα πλευρά και στο θώρακα. Ενα από αυτά τα παιδιά υπέστη σοκ (λογικό αν σκεφθεί κανείς τι έγινε) ενώ είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί τελικά εισαγωγή σε νοσοκομείο αφού ο πόνος στο θώρακα δεν υποχωρεί.

Το άλλο κορίτσι υποβλήθηκε σε ακτινογραφία σε ιδιώτη γιατρό ενώ θα υποβληθεί και σε μαγνητική τομογραφία για προληπτικούς λόγους. Πονά στο θώρακα και στα πλευρά αλλά όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Οι γονείς των παιδιών είναι, όπως μπορεί να εκτιμήσει ο καθένας, ανάστατοι. “Στείλαμε τα παιδιά μας να κάνουν μία πρόβα ρουτίνας και παραλίγο να γίνει το μοιραίο.Εχουμε και εμείς υποστεί σοκ. Οι άνθρωποι του θεάτρου έχουν την πλήρη ευθύνη” τόνισε στο NEWS 24/7 γονέας που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων κηδεμόνων του μουσικού σχολείου Πειραιά, Γιώργος Δουμανίδης, δήλωσε στον Αθήνα 9.84: «Η σκηνή ήταν ασταθής ήδη από το ξεκίνημα της πρόβας μας. Κουνιόταν στο σημείο που τελικά έπεσε. Δεν έγινε καμία αλλαγή στη σκηνή από την αρχή της παρουσίας μας στο θέατρο ούτε βρίσκονταν επί τόπου τεχνικοί για αυτό το σκοπό».

Δείτε ακόμα:  Συναγερμός στα δικαστήρια του Πειραιά: Με κορωνοϊό 5 δικαστές και υπάλληλοι

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.