Πειραιάς: Έτσι θα γίνουν τα νέα Δικαστήρια από την Dimand στον Άγιο Διονύσιο - ΦΩΤΟ

Πειραιάς: Έτσι θα γίνουν τα νέα Δικαστήρια από την Dimand στον Άγιο Διονύσιο – ΦΩΤΟ

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου θα γίνουν τα νέα Δικαστήρια Πειραιά από την Dimand.

Μετά από χρονοβόρα διαδικασία και πολλές ενστάσεις, ο διαγωνισμός (ο δεύτερος που προκηρύχθηκε καθώς ο πρώτος του 2021 ακυρώθηκε) κατακυρώθηκε στη Dimand.

Σύμφωνα με την απόφαση του Ταμείου Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων (ΤΑΧΔΙΚ), απορρίφθηκε η ένσταση της εταιρείας Golden Horizon Athens Investments IKE σχετικά με την απόρριψη του προτεινόμενου ακινήτου της (κτίριο Κεράνη στην οδό Πειραιώς).

Με την απόρριψη της ένστασης, ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, καθώς εγκρίνεται από το Ταμείο το πρακτικό της Επιτροπής που κατακυρώνει το αποτέλεσμα στην εταιρεία HUB 204 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, συμφερόντων της Dimand.

Το ακίνητο στο οποίο θα ανεγερθεί το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά είναι το γνωστό ακίνητο Δασκαλάκη, ένα οικόπεδο που βρίσκεται στις οδούς Μεθώνης και Χαϊδαρίου στον Άγιο Διονύσιο στον Πειραιά.

To αποδεχόμενο ποσό της προσφοράς είναι 80.900.000 ευρώ όταν ο ανώτατος προϋπολογισμός του έργου στους όρους του διαγωνισμού ήταν 80.954.000 ευρώ.

Δείτε τις μακέτες με τα νέα κτίρια που θα αναπτύξει στο ακίνητο η Dimand.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Συμμετοχή των δικηγόρων Πειραιά στην πανελλαδική διαμαρτυρία δικηγόρων

Newsroom | Pireas News