ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Πειραιάς: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Πειραιάς: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις εγγραφές παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών, στα Κέντρα  Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά (ΚΔΑΠ), στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας τους, μετά την αναστολή τους λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του Covid -19.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά θα λειτουργήσουν με φυσική παρουσία τη νέα σχολική χρονιά σε συνεργασία με το Ανθρωπιστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Έχω τη Δύναμη».

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλίσουν  voucher μέσω της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης(Ε.Ε.Τ.Α.Α.) και του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2021-2022». Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 11 μηνών με έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2021.

Δείτε ακόμα:  ΕΒΕΠ: Πρωτοποριακή η δράση του Δήμου Πειραιά για τις μικρές επιχειρήσεις

Η επιλογή των τελικών κατόχων voucher γίνεται από την  Ε.Ε.Τ.Α.Α. με συγκεκριμένα κριτήρια, τα οποία αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Οι γονείς που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την εγγραφή των παιδιών τους στα Κέντρα  Δημιουργικής Απασχόλησης για την ερχόμενη σχολική χρονιά, θα πρέπει να αποστείλουν έως την Τετάρτη 23/6/2021, αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο  email: info@ehotidynami.gr ή να την   συμπληρώσουν στον σύνδεσμο  https://forms.gle/TdRXEBHpBd5dc3pi9.

Δείτε ακόμα:  Χρυσό βραβείο στον Δήμο Πειραιά για το πρόγραμμα ανακύκλωσης "e-Κάνθαρος"

Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν  την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη Διεύθυνση  Μακράς Στοάς 15,  2ος όροφος γραφείο 12.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα  210 – 2526000, 6947998038, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 12:30 -20:30.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.