Πειραϊκή: Κινδυνεύει και το μνημείο του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ από τις εργασίες της Cosco!(PHOTOS)

Πειραϊκή: Κινδυνεύει και το μνημείο του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ από τις εργασίες της Cosco-PHOTOS

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Άλυτο παραμένει το περιβαλλοντολογικό πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει στην Πειραϊκή οι ανεξέλεγκτες εργασίες επεκτάσεις του λιμένα  Πειραιά από την κινέζικη εταιρεία Cosco. Σήμερα όπως καταγγέλλει το Παρατηρητήριο Πειραϊκής, κινδυνεύει εκ νέου το ταφικό μνημείο του νικητή της ναυμαχίας της Σαλαμίνας, Θεμιστοκλή, εξαιτίας της ξαφνικής μπόρας που παρέσυρε τα χώματα των εργασιών. Δείτε  την καταγγελία στο pireasnews.gr

Η Καταγγελία:

Η ολιγωρία και τσαπατσουλισμος των αρμόδιων δεν έχουν ούτε αρχή ούτε τέλος! Με την πρωινή μπόρα τα χώματα πέρασαν από το πλέγμα της ντροπής και οδεύουν προς το ταφικό μνημείο του Θεμιστοκλή. Τις φωτογραφίες αυτές θα τις στείλουμε σε διεθνείς οργανισμούς UNESCO Icomos ,μήπως υπάρξουν άλλοι να μεριμνήσουν για την προστασία όσων η πολιτεία δεν μεριμνά!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Πειραιά , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο pireasnews.gr

Πειραϊκή: Κινδυνεύει και το μνημείο του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ από τις εργασίες της Cosco!(PHOTOS) Πειραϊκή: Κινδυνεύει και το μνημείο του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ από τις εργασίες της Cosco!(PHOTOS) Πειραϊκή: Κινδυνεύει και το μνημείο του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ από τις εργασίες της Cosco!(PHOTOS)

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς: Ανοίγουν 17 Μαΐου οι βρεφονηπιακοί και οι παιδικοί σταθμοί

Newsroom | Pireas News