Πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας η 29χρονη – «Είναι σε τραγική κατάσταση και ότι δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για ελλιπή φροντίδα από τους φορείς Κοινωνικής Πρόνοιας μιλά ο αδερφός της
Ενώπιον του ανακριτή, στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας βρίσκεται πλέον η 29χρονη μητέρα, που κατηγορείται ότι πέταξε το βρέφος της στο φράγμα του ποταμού Αλιάκμονα και οδηγήθηκε μέσω του υπογείου του Δικαστικού Μεγάρου συνοδεία σημαντικής αστυνομικής δύναμης.
Η μητέρα του παιδιού, που αρνείται τις κατηγορίες, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό είχε πάψει να λαμβάνει τη φαρμακευτική της αγωγή.
Επί 14 χρόνια η 29χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, με τους συγγενείς της να προσπαθούν με κάθε τρόπο να την υποστηρίξουν.
Για ελλιπή φροντίδα από τους φορείς Κοινωνικής Πρόνοιας απέναντι στην 29χρονη μητέρα έκανε λόγο ο παππούς της κατηγορουμένης.
Το ίδιο επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 ο αδερφός της 29χρονης λέγοντας ότι σπάνια ερχόταν η κοινωνική λειτουργός για να διαπιστώσει αν μπορεί να φροντίσει το παιδί και πως δεν έκανε άλλη επίσκεψη απο τον περασμένο Αύγουστο.
Μιλώντας στην ΕΡΤ3 η δικηγόρος του πατέρα ανέφερε πως η 29χρονη είναι σε τραγική κατάσταση και ότι δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Μεταβαίνουμε από τις δημόσιες συστάσεις στην ατομική ευθύνη»

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News