Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πειραιά (video)

Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πειραιά (video)

Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Πειραιά περιόδευσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη ήταν το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο του Πειραιά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρακολουθεί την παράδοση των μαθημάτων της Ιστορίας, της Βιολογίας και της Γεωγραφίας στον διαδραστικό πίνακα. Συνολικά θα εγκατασταθούν περισσότεροι από 36.000 διαδραστικοί πίνακες σε όλα τα τμήματα της πέμπτης και έκτης δημοτικού, των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας. Το έργο των διαδραστικών πινάκων χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και έχει προϋπολογισμό 150 εκατομμύρια ευρώ.

Η έμφαση που δίνουμε στη δημόσια εκπαίδευση είναι αδιαπραγμάτευτη και έχει να κάνει με τρία πράγματα με το ανθρώπινο δυναμικό, τα κτίρια και φυσικά με την τεχνολογία ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του πρωθυπουργού ο οποίος συζήτησε με τους καθηγητές αλλά και με τους μαθητές.

Δεύτερος σταθμός της περιοδείας του πρωθυπουργού στον Πειραιά ήταν ο Πύργος του Πειραιά, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθεώρησε τα έργα ανακατασκευής του κτηρίου, ενώ αυτή την ώρα έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο και συζήτηση με τους εργαζόμενους στο ΝΑΤ. «Έχετε λύσει πολλές εκκρεμότητες. Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να βγαίνει μία σύνταξη στην ώρα της» τόνισε Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  ΜΕΤΡΟ: Επαναφέρει στην Βουλή ο Γιάννης Ραγκούσης τον αποκλεισμό των δήμων Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος και Σαλαμίνας

Newsroom | Pireas News