Πέταξαν δυναμίτη στο 1ο Λύκειο του Κερατσινίου!

Πέταξαν δυναμίτη στο 1ο Λύκειο του Κερατσινίου!

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο 1ο Λύκειο Κερατσινίου, όταν άγνωστοι πέταξαν στον περιβάλλοντα χώρο ανάμεσα στο Λύκειο και στο διπλανό ΕΠΑΛ… δυναμίτη σε μασούρια!

Η έκρηξη προκάλεσε όπως είναι φυσικό πανικό και έγιναν οι διαδικασίες εκκένωσης, κατά τη διάρκεια των οποίων η καθαρίστρια που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κτήριο και στην προσπάθειά της να προστατέψει τα παιδιά λιποθύμησε έχοντας υποστεί ισχυρότατο σοκ.

«Πήγα να προλάβω να κλείσω τα παράθυρα για να μην πάθουν τίποτα τα παιδιά που βγαίνανε έξω και βλέπω πολύ καπνό κι έναν πάρα πολύ δυνατό θόρυβο που με επηρέασε πάρα πολύ στο κεφάλι μου, δεν είχα δύναμη, δεν είχα τίποτα, έχανα τα πάντα», είπε στο Star η γυναίκα που λιποθύμησε.

«Νόμιζα ότι έσκασε κάποια βόμβα αρκετά κοντά μας, είδα καπνούς στο σχολείο των παιδιών και έτρεξα να δω τι γίνεται με το παιδί μου», λέει μια μητέρα για το περιστατικό.

Σημειώθηκαν αρκετές υλικές ζημιές στο συγκρότημα, από αυτή την επίθεση που ήταν και η πλέον επικίνδυνη σε μια σειρά επιθέσεων που έχουν γίνει στο σχολείο, το οποίο μετρά συνεχώς σπασμένα τζάμια και αντικείμενα να πετάγονται στο προαύλιο. «Δράστες» σύμφωνα με την εκπαιδευτική κοινότητα, αυτών των επιθέσεων, είναι άτομα που ανεβαίνουν στην ταράτσα του διπλανού ΕΠΑΛ.

«Μπουκάλια, πέτρες, αναψυκτικά… Η αλήθεια είναι ότι ήταν εκκωφαντικός ο θόρυβος, φοβηθήκαμε για κάτι εκρηκτικό, εκκενώσαμε το σχολείο αναγκαστικά γιατί υπήρχαν φήμες από μαθητές δικούς μας ότι τους είπαν πως θα ακολουθήσουν κι άλλα», είπε στο Star μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και προσπαθεί να εντοπίσει το ποιος είναι ο δράστης.

Δείτε ακόμα:  Κόγχη: Η μυστική παραλία στην Σαλαμίνα με τα κρυστάλλινα νερά (video)

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News