«Πέταξαν στον δρόμο την οικογένεια του», λέει ο δικηγόρος του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας, συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης»
Η πρώτη επίσημη απάντηση του πατέρα Αντωνίου αναφορικά με όσα ακούγονται για την Κιβωτό του Κόσμου είναι γεγονός, με τον εκ των δικηγόρων του, Θρασύβουλο Κονταξή να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία κατηγορία εις βάρος του, ούτε έχει κληθεί κανείς εκ των κατηγορουμένων.
«Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας, συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης η οποία έβαλε ένα εγκάθετο σχήμα στο ΔΣ με επικεφαλής μια εφοπλιστή», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος και συνέχισε:
«Παράνομα και αυθαίρετα χθες το βράδυ άλλαξαν τις κλειδαριές από το σπίτι της δομής στη Ραφήνα. Πέταξαν κυριολεκτικά στο δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου».
Μάλιστα, ο κ. Κονταξής σημείωσε ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει περιουσιακά στοιχεία και ζήτησε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.
«Ελπίζω ο κ. Ιερώνυμος, ,η κα Μαρτίνου, η κα Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους» πρόσθεσε και υποστήριξε ότι δεν υπήρξες καμία ειδοποίηση καμία ενημέρωση αλλά και «δεν υπάρχει το ανάλογο θεσμικό πλαίσιο».

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δωρεάν πάρτι, συναυλίες, δρώμενα και δράσεις για παιδιά το τριήμερο της Αποκριάς

Newsroom | Pireas News