Πέταξε για πρώτη φορά τη μάσκα και συγκλόνισε – «Προσπαθούσα να κρατηθώ στη ζωή»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Στο νοσοκομείο κατάλαβα τι νιώθει κάποιος που δίνει τέλος στη ζωή του»
Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στους Πρωταγωνιστές μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τις πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, αλλά και για τα συναισθήματά της.
«Τα πρώτα βράδια ήταν με πολύ πόνο, πολλά ερωτηματικά κι απελπισία. Προσπαθούσα να κρατηθώ στη ζωή. Ενώ είμαι μεγάλη λάτρης της ζωής κι όποτε άκουγα για κάποιον ότι είτε έδωσε τέλος στη ζωή του είτε έκανε κακό στον εαυτό του, αυτόματα με θύμωνε και δεν μπορούσα να το αντιληφθώ» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
«Μέσα στο νοσοκομείο κατάλαβα πως κάποιοι φτάνουν στο σημείο να κάνουν κακό στον εαυτό τους και να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Θυμάμαι αυτό το συναίσθημα σαν να βρέθηκα κι εγώ για κάποια δευτερόλεπτα σε αυτό το σημείο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το σωματικό πόνο αλλά σίγουρα σου φαίνεται λυτρωτικό» συμπλήρωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
«Άκουσα ένα θόρυβο αλλά αμυδρά νόμιζα ότι ήταν από έξω. Εγώ περίμενα το ασανσέρ. Σε κλάσματα δευτερόλεπτου ένιωσα τη βαριά μύρωδιά που έχει το προϊόν. Κάψιμο και πόνοι αφόρητοι. Βγήκα έξω κι είχε πέσει το υγρό στο μάτι μου. Ήταν όλα θολά και δεν την είδα που βγήκε. Δεν κοίταξα καθόλου που βγήκα στο δρόμο και φώναξα βοήθεια».

«Στο φαρμακείο πήγα τρομαγμένη, φώναξα κι ούρλιαζα. Καίγομαι, πονάω και φώναζα Θεέ μου σώσε με. Από τα ουρλιαχτά μου τρόμαξαν κι άρχισαν να κινητοποιούνται. Ένιωθα να καίγομαι σαν να έχω πάρει φωτιά κι έβλεπα τα μαλλιά μου στο νιπτήρα. Έριξα νερό στο πρόσωπό μου κι από ότι μου είπαν οι γιατροί ήταν σωτήριο για το μάτι μου…. Ήξερα ότι είναι σίγουρα καυστικό όταν έφτασα στο νοσοκομείο… Μετά από καιρό πέρασα από το δρόμο εδώ κι ένιωσα ταχυκαρδία. Δεν μπορώ να ξέρω το σκεπτικό της αλλά θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει. Αν είχα ανοιχτό το στόμα μου, μπορεί να μου έκαιγε τον οισοφάγο μου» συμπλήρωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε ακόμα:  Διαλύθηκε το σιδηροδρομικό δίκτυο Λάρισας – Βόλου από την κακοκαιρία Daniel

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News