Πέθανε ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Σαράντα Εκκλησιές
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 χρόνων ο ομότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ Γεώργιος Π. Νάκος. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Σαράντα Εκκλησιές.
Σε ψήφισμά της η Κοσμητεία της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, αναφέρει:
«Με μεγάλη μας λύπη και βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε, ανήμερα της Παναγίας, την απώλεια του δασκάλου μας Γιώργου Νάκου. Ο Ομότιμος Καθηγητής Γεώργιος Π. Νάκος υπήρξε επί σειρά δεκαετιών στυλοβάτης της Νομικής Σχολής και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Λάμπρυνε τη Νομική Σχολή από το 1965 έως το 2007 ως Επιμελητής, Λέκτορας,
Επίκουρος, Αναπληρωτής και Τακτικός Καθηγητής στο γνωστικό αντικείμενο της Ιστορίας Ελληνικού και Ρωμαϊκού Δικαίου, εκπαιδεύοντας γενιές Νομικών και αφήνοντας ως παρακαταθήκη αρχές και αξίες που υπηρέτησε με απαράμιλλη συνέπεια. Στο Πανεπιστήμιο, διακρίθηκε για το αίσθημα καθήκοντος και προσφοράς που τον διακατείχε, υπηρετώντας το αγόγγυστα από πλείστες θέσεις, ιδιαίτερα-και για πολλά χρόνια-από αυτήν του Προέδρου της Νομικής Επιτροπής. Του οφείλουμε πολλά και τον αποχαιρετούμε με σεβασμό».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Συνελήφθη Έλληνας για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News