Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα μετά από δύο μήνες επειδή ήθελαν λεφτά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο γονιός της ποτέ δεν έμαθε ότι ήταν έγκυος
Σε πολύ άβολη θέση ήρθαν οι παρουσιαστές του Πρωϊνού σήμερα, έπειτα από την αποκάλυψη της Σάσας Μπάστα. Η τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή πριν από 3 χρόνια και η ίδια πληροφορήθηκε γι’ αυτό από την οικογένειά του δύο μήνες αργότερα!
«Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, πριν από 3 χρόνια όταν ήμουν έγκυος και εκείνος δεν το έμαθε ποτέ. Το έμαθα ότι πέθανε μετά από 2 μήνες. Η οικογένειά του με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες μετά, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω. Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά».
«Να σου πω την αλήθεια δεν το πίστεψα, γιατί λέω okay, θα θέλουν πάλι λεφτά. Μου έστειλαν το χαρτί και το πίστεψα. Ήταν ένα σοκ για όλους μας», ανέφερε η τραγουδίστρια.
Συγκλονιστική ήταν και η περιγραφή που έκανε η Σάσα Μπάστα για την περίοδο που αδελφός της ήταν στην ΜΕΘ. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ήταν στην ΜΕΘ και με πήραν τηλέφωνο και μου λένε να ξέρετε πως ο αδελφός σας έχει «φύγει». Ο αδελφός μου ήταν 35 χρονών. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το διαχειριστώ μέχρι να φτάσω από το σπίτι στο νοσοκομείο. Τον έσωσαν οι γιατροί αλλά ήταν ένα θαύμα».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νεκρός 76χρονος λουόμενος στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News