Πήγαν να ληστέψουν τσιπουράδικο και… κλειδώθηκαν μέσα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι είπαν στον ιδιοκτήτη
Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για δύο άτομα ηλικίας 29 και 38 ετών η προσπάθεια να «μπουκάρουν» για να ληστέψουν τσιπουράδικο στον Άγιο Κωνσταντίνο, καθώς… κλειδώθηκαν μέσα, προκαλώντας ζημιές ύψους 3.000 ευρώ.
Όπως μεταδίδει το taxydromos.gr, οι ληστές όταν προσπάθησαν να φύγουν από το μαγαζί διαπίστωσαν ότι η πόρτα είχε κλειδώσει αυτόματα. Έτσι έσπασαν με τον πυροσβεστήρα του καταστήματος την κεντρική είσοδο και αποχώρησαν παίρνοντας μαζί τους μία τηλεόραση, τις ηλεκτρονικές συσκευές για τις παραγγελίες και το ποσό των 20 ευρώ που βρήκαν στο ταμείο.
Οι ζημιές έγιναν αντιληπτές από περίοικους που ενημέρωσαν την Αστυνομία και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας εντόπισε και συνέλαβε τους δύο δράστες μέσα σε 40 λεπτά, καθώς οι κάμερες του καταστήματος είχαν καταγράψει τα πρόσωπά τους.
Μάλιστα, οι δύο ληστές επέβαιναν σε κλεμμένο δίκυκλο. Η Αστυνομία τους έφερε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου και τότε ο ένας ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις τους λέγοντας «ήταν μεγάλη βλακεία».

Δείτε ακόμα:  Μεταφέρθηκε με ασφάλεια Έλληνας πολίτης από την Καμπούλ στο Ισλαμαμπάντ

Newsroom | Pireas News