Πήρε τηλέφωνο και είπε σε χαιρετώ γιατί δεν ξέρω αν σου μιλήσω ξανά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Αισθάνθηκα ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου»
Συγκλονίζει η περιγραφή της Μαρίας Κορινθίου για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο σύζυγός της Γιάννης Αιβάζης, ο οποίος νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο με κορονοϊο.
«Πήγαμε στο Σωτηρία και αισθάνθηκα λες και τον παράτησα. Αισθάνθηκα ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου.
Ο Γιάννης φοβήθηκε το ενδεχόμενο να τον διασωληνώσουν, γιατί δυστυχώς διασωλήνωσαν έναν ακριβώς δίπλα του. Σοκαρίστηκε. Εκείνη την ημέρα που έγινε τα μάτια του ήταν χαμένα. Στεναχωρήθηκε πολύ και για τον συνάνθρωπό του», είπε η Μαρία Κορινθίου καλεσμένη στο Πρωινό και συνέχισε:
«Αυτός ο άνθρωπος μπήκε δύο μέρες αφού ήταν ο Γιάννης μέσα. Ήταν καλά φαινομενικά και κάποια στιγμή έρχονται μέσα και του λένε: «Πρέπει να πάρετε την οικογένειά σας τηλέφωνο». Είναι άτιμο. Δεν ξέρεις αν κοιμηθείς και ξυπνήσεις με πνευμονία. Πήρε ο άνθρωπος τηλέφωνο και τους είπε: “Σε χαιρετώ τώρα γιατί δεν ξέρω αν θα σου μιλήσω ξανά”. Τον κοίμησαν και τον διασωλήνωσαν. Μου είπε ο Γιάννης ότι άκουσε ακόμα και τον ήχο από τη διασωλήνωση».
«Ο συγκεκριμένος ήταν ανεμβολίαστος Μέσα εκεί που ήταν ο Γιάννης ήταν ο μόνος εμβολιασμένος και ήταν αυτός που βγήκε και πιο γρήγορα. Όλοι οι άλλοι ήταν ανεμβολίαστοι», αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη μια 16χρονη

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News