Πίτμπουλ επιτέθηκε σε 6χρονο και τον δάγκωσε στην κοιλιά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παράπονα από τη μητέρα για την αντιμετώπιση του περιστατικού από τις αρχές
Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί μια βραδινή βόλτα για ένα 6χρονο αγοράκι που έκανε βραδινή βόλτα στην αγορά της Μυτιλήνης μαζί με τη μητέρα του και το αδερφάκι του.
Όπως αναφέρει το stonisi.gr, ο 6χρονος δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ, όταν αυτό ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του που το κρατούσε κοντά του έχοντας τυλίξει το λουρί του στο χέρι του.
Χωρίς να προλάβει ο ιδιοκτήτης του να αντιδράσει, ο σκύλος στράφηκε προς το παιδί που εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα του και το δάγκωσε στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα.
Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τον ιδιοκτήτη του να προσπαθεί να ανοίξει το στόμα του σκύλου και τους περαστικούς, με πρώτη τη μητέρα, να παρακολουθούν ανήμποροι να αντιδράσουν.
Όταν το παιδί απελευθερώθηκε τελικά από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα του και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιφανειακά.
Μυτιλήνη: «Και τι θέλετε να κάνω τώρα»
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήρε το ζώο και εξαφανίστηκαν προφανώς φοβούμενος ποινικές επιπτώσεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Η μητέρα του παιδιού πήγε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου πλην όμως διαπίστωσε μια χωρίς προηγούμενο δυσθυμία (κατ’ ελάχιστον) από μέρους του αξιωματικού υπηρεσίας να ασχοληθεί με το θέμα. Ανάλογη με αυτήν που είχε αντιμετωπίσει και όταν τηλεφωνικά είχε απευθυνθεί σε αυτόν για να λάβει απάντηση της μορφής «και τι θέλετε να κάνω τώρα».

Δείτε ακόμα:  Σε 19 σημεία γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ βρέθηκε το αίμα του Μιχάλη Κατσουρή

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News