Πιθανόν να προκλήθηκε από πτώση drone

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγιναν τέσσερις προσαγωγές – Πού ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Έχει οριοθετηθεί η φωτιά που ξέσπασε στις 2.20 το μεσημέρι στην περιοχή των Γλυκών Νερών σε πευκόφυτο λόφο, κοντά στην περιφερειακή οδό του Υμηττού, ενώ μήνυμα στάλθηκε από το 112. Κοντά στο μέτωπο δεν υπάρχουν σπίτια.
Έγιναν τέσσερις προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας για τη φωτιά στα Γλυκά Νερά. Από πτώση drone φαίνεται να ξεκίνησε η πυρκαγιά. Οι προσαχθέντες είναι ένας χειριστής, δύο υπάλληλοι και ο διευθυντής της εταιρίας, στην οποία ανήκε το drone, μετέδωσε η ΕΡΤ.
Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Οι επίγειες ενισχύονται από τις εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας αλλά και από υδροφόρες των γύρω δήμων.
Το σημείο που ξεκίνησε η πυρκαγιά ήταν πίσω από το γήπεδο των Γλυκών Nερών και πάνω από το νεκροταφείο. Στην περιοχή που βρίσκεται κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη, τις προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων συνδράμουν, επτά ελικόπτερα και εννέα αεροσκάφη.
Το γεγονός ότι δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι διευκολύνει τις προσπάθειες πυρόσβεσης, ενώ στα αρνητικά είναι ότι δεν υπάρχουν στο σημείο δασικοί δρόμοι. Ήδη μία ώρα μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, οι προσπάθειες πυρόσβεσης την είχαν περιορίσει σημαντικά και κυρίαρχο ζήτημα φαίνεται να είναι η αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κάνει η αστυνομία στα Γλυκά Νερά και στην Αγία Παρασκευή για διευκόλυνση των πυροσβεστικών δυνάμεων, αλλά και για την ασφάλεια των πολιτών.
Συγκεκριμένα η Αστυνομία έχει προχωρήσει στις εξής εκτροπές κυκλοφορίας:

Κρητικού Πελάγους και Αγίου Ιωάννου (περιοχή Γλυκά Νερά)
Γραβιάς και Ανατολικής Μεσογείου (περιοχή Αγίας Παρασκευής)
Αγίου Ιωάννη και Κολοκοτρώνη προς Υμηττό (περιοχή Γλυκά Νερά)
Επί της οδού Αναστάσεως από το ύψος των νεκροταφείων (περιοχή Παπάγου)
Επί Ανωνύμου οδού στο ύψος του στρατοπέδου Σακέτα προς Υμηττό (περιοχή Βύρωνα)

Δείτε ακόμα:  Έκπτωση 50% από τα ΚΤΕΛ στους αναπληρωτές και νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς για τη μετάβαση στον τόπο εργασίας τους

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News