Πλαστή σφραγίδα και ανύπαρκτος υπάλληλος στην επιστολή που «αθωώνει» τον πατέρα Αντώνιο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι επισημαίνει αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων σε ΚΕΠ του οποίου φέρεται να έχει επικυρωθεί η επιστολή
Διαρκείς ανατροπές σημειώνονται στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και ειδικότερα των καταγγελιών σε βάρος του πατρός Αντωνίου, μετά την αποκάλυψη επιστολής που «αθωώνει» τον ιδρυτή της οργάνωσης και την διάψευση της γνησιότητας της από την μητέρα του 16χρονου αποστολέα.
Στην επιστολή που παρουσίασε η εκπομπή Live News, κάτω από το κείμενο στο οποίο γινόταν λόγος για ψέματα του γιου της σε βάρος του πατρός Αντωνίου, υπάρχει η σφραγίδα των ΚΕΠ Λάρισας, η σφραγίδα του δήμου Λάρισας και από κάτω το ονοματεπώνυμο της μητέρας και ο αριθμός της αστυνομικής της ταυτότητας. Όλα όπως αποκάλυψε στην εκπομπή ο αντιδήμαρχος Λάρισας, είναι πλαστογραφημένα και μάλιστα η σύγκριση των στοιχείων είναι αποκαλυπτική. Στο έγγραφο το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως φαίνεται στην αστυνομική της ταυτότητα.
Λάθος είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ, ενώ στη γνήσια από ΑΝ και συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Λάρισας είναι και η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης. «Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο Δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», είπε ο αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων στο MEGA.

Την ώρα που η πρεσβυτέρα και ο πατέρας Αντώνιος ευχαριστούσαν τον 16χρονο και τη μητέρα του, βέβαιοι πως είχαν αλλάξει τις αρχικές καταθέσεις τους, η γυναίκα δήλωνε έκπληκτη, καθώς όπως ανέφερε, ουδέποτε πήγε στα ΚΕΠ της Λάρισας και ποτέ, όπως είπε, δεν της πέρασε από το μυαλό να πάρει πίσω τις σοβαρότατες καταγγελίες. Ο 16χρονος είχε καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για κακοποιητικές συμπεριφορές σε δομές της Κιβωτού, με τον άλλοτε επικεφαλής της οργάνωσης να κάνει λόγο από την πρώτη στιγμή για ασύστολα ψέματα και μια ενορχηστρωμένη σκευωρία σε βάρος του.
Μιλώντας στο Live News ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος έκανε λόγο για απάτη και τόνισε πως ο εισαγγελέας θα πρέπει αυτεπάγγελτα να ασκήσει δίωξη για ηθική αυτουργία και ευθύνη του δικηγόρου, αλλά και του δημοσιογράφου που έφερε στο φως της δημοσιότητας το έγγραφο. Ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε, πως ο 16χρονος επικοινώνησε με τη μητέρα του και της εκμυστηρεύτηκε, πως δέχεται πιέσεις για να αλλάξει την κατάθεσή του, καθώς και απειλές για τη ζωή εκείνου, αλλά και της μητέρας του.
Τη νέα ανατροπή δεδομένων αναλύει με τους δικηγόρους που τον εκπροσωπούν και ο πατέρας Αντώνιος, με τις τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, να αναφέρουν πως είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος τόσο ο ίδιος, όσο και η πρεσβυτέρα του, η Σταματία Γεωργαντή, που προχθές έσπευσε να δηλώσει δικαιωμένη. Δήλωση στην εκπομπή Live News έκανε και η μητέρα του 19χρονου, που είχε κάνει την πρώτη καταγγελία σε βάρος του πατρός Αντωνίου και ουσιαστικά είχε ανοίξει τον «Ασκό του Αιόλου» στην Κιβωτό, επιμένοντας στις καταγγελίες και περιμένοντας τη δίκη του άλλοτε επικεφαλής της οργάνωσης.

Δείτε ακόμα:  Εκτονώθηκε η ένταση στο Αγρίνιο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News