Ποινική δίωξη κατά των εκπροσώπων της λιβανέζικης κατασκευαστικής εταιρείας CCC

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αφορμή είναι μήνυση που έχει καταθέσει ο Χρήστος Καλογρίτσας
Με αφορμή την μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας οι νόμιμοι εκπρόσωποι της λιβανέζικης κατασκευαστικής εταιρείας CCC θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη. Στη μήνυση ο επιχειρηματίας έκανε λόγο για μεταξύ τους «εικονική» συμφωνία την οποία συνέδεε με τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, το 2016.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για απάτη επί δικαστηρίω και ψευδή κατάθεση σε βάρος των επιχειρηματιών μετά τις καταγγελίες Καλογρίτσα που εμφάνιζαν ως κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά.
Η δικαστική εξέλιξη έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος που άσκησε η Βουλή σε βάρος του πρώην υπουργού ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της έρευνας με αφορμή τις καταγγελίες Καλογρίτσα οι οποίες διαβιβάστηκαν στο Κοινοβούλιο.
Η έρευνα για την επίμαχη υπόθεση ανοίγει, πλέον, σε δυο μέτωπα καθώς το σκέλος της δικογραφίας που αφορά τον Ν. Παππά θα διερευνηθεί με βάση τις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών από το Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου. Παράλληλα θα μπει στο «μικροσκόπιο» της τακτικής δικαιοσύνης και ρόλος των επιχειρηματιών.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Βρισκόμαστε στην έναρξη του έκτου κύματος» δηλώνει καθηγητής Ιολογίας

Newsroom | Pireas News