Ποινική δίωξη σε βάρος της νηπιαγωγού που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μικρά παιδάκια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την έχουν καταγγείλει οι γονείς των παιδιών που είχε υπό την επίβλεψή της
Aνοίγει και πάλι ο φάκελος της 37χρονης Νηπιαγωγού από την Καβάλα, η οποία κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση. Στο Εισαγγελέα Καβάλας επιστρέφει η υπόθεση της Νηπιαγωγού με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια – κακουργηματικού χαρακτήρα- που άσκησε η Εισαγγελία Εφετών Θράκης.
Πρόκειται για υπόθεση που είχε μπει στο αρχείο πριν από λίγους μήνες, μετά την εξέταση των στοιχείων από την Εισαγγελία Καβάλας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι κατηγορίες είχαν απαγγελθεί από τον Ιούλιο του 2022 για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και συγκεκριμένα σε τέσσερα από τα μικρά παιδιά που είχε υπό την επίβλεψή της στο νηπιαγωγείο όπου εργαζόταν.  Ωστόσο, δύο από τις τέσσερις οικογένειες που είχαν υποβάλει μηνύσεις σε βάρος της Νηπιαγωγού, προσέφυγαν στο Εφετείο Θράκης, δίνοντας στοιχεία απ’ όσα ανέφεραν τα παιδιά στους γονείς με την υποστήριξη παιδοψυχολόγου που είχαν ορίσει οι ίδιοι.
Τώρα ο ανακριτής αναμένεται να καλέσει για εξέταση τους μάρτυρες. H δε νηπιαγωγός, η οποία αρνείται τις κατηγορίες, αναμένεται να κληθεί τις επόμενες ημέρες σε απολογία.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Μαχαίρωσε 47χρονο με… σπαθί σαμουράι επειδή του έκανε παρατήρηση

Newsroom | Pireas News