«Πολύ πιθανό να υπάρξει ακόμη ένας κατηγορούμενος για συγκάλυψη»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι είπε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας μετά το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας
Για το τελικό πόρισμα της Μαλένας και της Ίριδας που δείχνουν ως αιτία θανάτου την ασφυξία και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση, μίλησε στην εκπομπή Live News ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας.
«Οι κανονιές θα βαρέσουν από την Εισαγγελία και όχι από την Αστυνομία» δήλωσε χαρακτηριστικά, ερωτηθείς για το ποια είναι τα επόμενα βήματα της Αστυνομίας αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση. Εξήγησε πως στα μέσα της εβδομάδας η Αστυνομία θα ολοκληρώσει με τις καταθέσεις και οφείλει να καταθέσει πόρισμα, όπου θα καταδεικνύονται οι δράστες των ανθρωποκτονιών, που πλέον είναι τρεις. «Από εκεί και πέρα ο,τιδήποτε είναι να εκδοθεί από εντάλματα ή συλλήψεις θα γίνει από την Εισαγγελία, πιστεύω σε πολύ εύλογο διάστημα» συμπλήρωσε.
Στην ερώτηση εάν εκτιμά πως θα ασκηθεί δίωξη στο ίδιο άτομο, δηλαδή στη Ρούλα Πισπιρίγκου, απάντησε πως η Αστυνομία έλαβε συγκεκριμένες καταθέσεις, σε συγκεκριμένους χρόνους, αλλά και με συγκεκριμένη σειρά, για να καταδειχθεί ποιοι είναι και εάν υπάρχουν ένοχοι και πού θα αποδοθούν οι κατηγορίες. «Είναι κοινή θέληση των δικαστικών Αρχών και της Αστυνομίας να εκδικαστεί αυτή η υπόθεση» δήλωσε.
Τέλος, ερωτηθείς για το εάν θα υπάρξει και άλλος συγκατηγορούμενος, απάντησε πως είναι «πάρα πολύ πιθανό για ένα άτομο ακόμη, ενδεχομένως σε πλημμεληματικό βαθμό, για συγκάλυψη».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τα αίτια του δυστυχήματος

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News