Πώς δρούσε το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Κρήτη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγκλειστος του καταστήματος κράτησης Χανίων ο αρχηγός του
Στον τρόπο με τον οποίο δρούσε το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Κρήτη, στου οποίου την αποκάλυψη προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές, αναφέρθηκε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, Ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης και ο Διοικητής Υποδιεύθυνσης της Ασφάλειας Ηρακλείου Γιώργος Βαρδάκης.
Όπως ειπώθηκε, τον «σκληρό πυρήνα» αποτελούσαν πέντε άτομα, ενώ ο αρχηγός της ομάδας είναι έγκλειστος του καταστήματος κράτησης Χανίων και ήταν ο άνθρωπος που έδινε τις εντολές. Τέσσερα άτομα δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια, αλλά και τη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι. Όπως ανέφερε ο κ. Βαρδάκης, συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα και κατηγορούνται ακόμη 12, με τον αριθμό να ανεβαίνει συνολικά στους 23 εμπλεκόμενους.
Όπως επισημάνθηκε, η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί μια από τις πολύ σημαντικές υποθέσεις για την αστυνομία καθώς «εξιχνιάστηκε όλος ο κορμός, από την καλλιέργεια έως τη διακίνηση» υπογράμμισε ο Διοικητής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Νίκο Σπυριδάκη, να εξηγεί ότι πρόκειται για μια επιτυχία της αστυνομίας, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στις επιχειρήσεις. «Αυτό μας δίνει περισσότερη δύναμη και πείσμα, για να συνεχίσουμε» συμπλήρωσε ο κ. Σπυριδάκης.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Έξι συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο κέντρο της πόλης

Newsroom | Pireas News