Πώς ένας πονηρός επιβάτης ξεγέλασε το check-in για να μην χρεωθεί τα έξτρα κιλά στη βαλίτσα

NEWS TRAVEL VIRAL ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια πρακτική όμως που δεν προτείνεται

Ένα από τα άγχη των ταξιδιωτών, πριν «πετάξουν» με αεροπλάνο είναι η έξτρα χρέωση στην αποσκευή τους αν υπερβούν το προκαθορισμένο βάρος. Να όμως, που ένας τύπος ανακάλυψε και εφάρμοσε ένα πανούργο κόλπο (το οποίο δεν υιοθετούμε) για να μην χρεωθεί εξτρά.

Όταν λοιπόν πήγε στο check-in για να αφήσει τις αποσκευές του και τοποθέτησε τη βαλίτσα του στον διάδρομο, ο οποίος είναι και ζυγαριά, έβαλε κάτω από τη βαλίτσα το πόδι του και με τη «μύτη» τη σήκωσε ελαφρά προς τα πάνω, ώστε να μειωθεί το βάρος.

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε στο Reddit και έγινε αμέσως viral.

Ένα από τα σχόλια αναφέρει, πως πρέπει να έχει εξαιρετική ισορροπία και σταθερότητα γιατί το βάρος στην οθόνη αλλάζει συνεχώς, με ένα άλλο άτομο να συμπληρώνει: «Το ίδιο σκεφτόμουν, αυτές οι ζυγαριές είναι αρκετά ευαίσθητες».

Ένας άλλος τόνισε το προφανές: «Συνήθως ο υπάλληλος σπρώχνει αυτές τις αποσκευές πιο κοντά στο κέντρο, οπότε δεν θα φτάνει και δεν θα μπορεί ο επιβάτης να βάλει το πόδι του και να τη σηκώσει».

Κάποιος άλλος που φαίνεται πως το είχε σκεφτεί πολύ πιο πριν, έγραψε: «Το έχω κάνει στο παρελθόν και λειτούργησε. Μια φορά με έπιασαν και ο τύπος μου είπε “παρακαλώ, βγάλτε το πόδι σας από τη ζυγαριά, κύριε”»!

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σεισμός στην Φλώρινα

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News