Πώς θα στηρίξει τις πυρόπληκτες περιοχές η Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση
Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή (20/08) πως, κατόπιν απόφασης του Εκτελεστικού της Συμβουλίου, θα διαθέσει όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το νομισματικό της πρόγραμμα, από τις 23 Αυγούστου μέχρι το τέλος του προγράμματος, για τη χρηματοδότηση δράσεων που θα στοχεύουν στην αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» έχει ως εξής:
«Με αίσθημα ευθύνης, η Επιτροπή “Ελλάδα 2021” συμμετέχει στην αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών. Ειδικότερα, κατόπιν απόφασης του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το Νομισματικό της Πρόγραμμα, από τις 23 Αυγούστου μέχρι το τέλος του Προγράμματος, θα διατεθούν αποκλειστικά στη χρηματοδότηση δράσεων που θα στοχεύουν στην επούλωση των τραυμάτων που άφησαν στην πατρίδα μας οι καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.
Βασική επιδίωξη της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, από την αρχή της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, ήταν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε για να τιμήσει τη διακοσιετηρίδα της Ελληνικής Επανάστασης, να απαντούν στις ανάγκες και τις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας, όπως αυτές διαμορφώνονται και από τη συγκυρία, και να αφήσουν μια παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα.
Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή “Ελλάδα 2021” δεν λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση. Τα έσοδά της προέρχονται αποκλειστικά από χορηγίες, δωρεές και την πώληση του Νομισματικού της Προγράμματος.
Τα νομίσματα διατίθενται τόσο μέσω του e-shop της Επιτροπής στη διεύθυνση shop.greece2021.gr, όσο και σε επιλεγμένα καταστήματα».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Βελτιώνεται ο καιρός από αύριο και ανεβαίνει η θερμοκρασία

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News