Πότε θα υποχωρήσει και ποια είναι η πρόγνωση για την Δευτέρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι καιρός αναμένεται κατά την διάρκεια της εβδομάδας σε όλη την χώρα
Γρήγορα αναμένεται να τελειώσει τις επόμενες ώρες η «κακοκαιρία Eva» και να βελτιωθεί ο καιρός την Δευτέρα σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Μέχρι την Παρασκευή δεν προβλέπεται κάποιο σύστημα να δώσει ξανά βροχές, Έτσι οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα είναι με πολλές ώρες ηλιοφάνειας.
Τα θερμόμετρα όμως θα έχουν επιστρέψει σε κανονικές τιμές για την εποχή γύρω το μεσημέρι θα φτάνουν τους 20 με 23 βαθμούς. ψύχρα αναμένεται τις πρωινές ώρες ιδιαίτερα στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά. Αλλαγή τοι καιρού πιθανόν να έχουμε από το Σάββατο με βροχές , πτώση της θερμοκρασίας, και στα πολύ ορεινά και κάποια χιόνια.
Τη Δευτέρα στα ανατολικά ηπειρωτικά και τις Σποράδες η ημέρα θα ξεκινήσει με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα σταματήσουν. Τοπικές καταιγίδες προβλέπονται στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο. Μάλιστα στα Δωδεκάνησα, τη Σάμο και την Ικαρία τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά ισχυρές βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά τις πρωινές ώρες θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα κεντρικά και βόρεια και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου, αναφέρθηκε στην πρόγνωση του καιρού στην ΕΡΤ.
Στην Αττική προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, γρήγορα όμως τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου

Δείτε ακόμα:  Εκείνη έκανε την πελάτισσα και εκείνος άρπαζε ένα ακριβό βραχιόλι σε κοσμηματοπωλείο 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News