Κακοκαιρία Διομήδης: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι 4 περιοχές που θα δεχτούν τα πιο έντονα φαινόμενα

Η κακοκαιρία Διομήδης, η οποία σήμερα, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, επηρεάζει για τρίτη ημέρα τη χώρα μας, αναμένεται σταδιακά να υποχωρήσει, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Οι βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται κατά τόπους και οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται ακόμα και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου μέχρι το τέλος της ημέρας θα περιοριστούν στα νοτιότερα τμήματα της χώρας.

Οι περιοχές που θα δεχτούν τα σημαντικότερα φαινόμενα είναι οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και η Εύβοια.

Παράλληλα, θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις βοριάδες, εντάσεων 9 μποφόρ, πνέουν στο Αιγαίο και κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά, ενώ ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ πνέουν στα δυτικά και το Ιόνιο.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου