Προφυλακίστηκε η εικαστικός για την απόπειρα σε βάρος του γιατρού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην απολογία της αρνήθηκε ότι έστησε καρτέρι θανάτου στον οφθαλμίατρο και πρώην ερωτικό της σύντροφο
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την μαραθώνια απολογία της η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η κατηγορούμενη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια, στην απολογία της αρνήθηκε ότι έστησε καρτέρι θανάτου στον γιατρό με τον οποίο είχε πολύχρονη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της κόρης τους. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το όπλο δεν ήταν δικό της αλλά του γιατρού και πως βρέθηκε σε άμυνα.
Ωστόσο ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της και την έκριναν προφυλακιστέα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη φέρεται να αρνήθηκε να υποβάλει αίτημα για να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.
Λίγη ώρα νωρίτερα, μέσα από τα κρατητήρια, η 49χρονη μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS του Mega και ισχυρίστηκε ότι θα θεωρήσει άδικη την απόφαση να προφυλακιστεί.
«Αν διαταχθεί η προφυλάκισή μου σημαίνει ότι ο πολιτισμός έχει αποτύχει. Γιατί να το στερηθώ το παιδί μου; Δεν έκανα τίποτα εναντίον του παιδιού μου, ίσα ίσα που έκανα κάτι που προστάτευσα τη ζωή του. Εγώ πιστεύω ότι στη φυλακή θα έχω τη δυνατότητα να μου το φέρουν. Εκεί έξω, και η ζωή μου κινδύνευε και το παιδί μου δεν έβλεπα και κανείς δεν με άκουγε.
Η 49χρονη επιμένει πως το όπλο δεν ήταν δικό της αλλά του 68χρονου άνδρα τον οποίο πυροβόλησε παλεύοντας να του το πάρει από τα χέρια.
«Προστάτευσα τη ζωή του παιδιού μου. Δεν πήγα να του στήσω ενέδρα, δεν πήρα ένα όπλο να πυροβολήσω, για όνομα του Θεού. Πέντε χρόνια στερούμαι το παιδί μου, πώς αφαιρείτε ένα παιδί από τη μάνα χωρίς λόγο».
Η κατηγορούμενη δίνει μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για την απόπειρα δολοφονίας του γνωστού οφθαλμιάτρου στο Χαλάνδρι, εκ διαμέτρου αντίθετη απ´ όσα έχει υποστηρίξει ακόμα και η κόρη της στην αστυνομία.
«Με συκοφαντούν και έχουν γράψει στη δικογραφία ψευδώς ότι εγώ έστρεψα το όπλο στο παιδί μου, σε καμία περίπτωση. Για το παιδί μου θα έδινα και διαθέτω τη ζωή μου, για αυτό το παιδί ζω, γι’ αυτό το παιδί γίνονται όλα».

Δείτε ακόμα:  «Δεύτερη ευκαιρία» για τα αδήλωτα τετραγωνικά ιδιοκτησιών

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News