Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που κατέσφαξε την μητέρα του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την ηλικιωμένη είχε βρει ο 53χρονος γιος της μέσα σε λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 50χρονος, που κατηγορείται ότι σκότωσε την 79χρονη μητέρα του, στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
Την ηλικιωμένη είχε βρει την περασμένη εβδομάδα ο 53χρονος μεγαλύτερος γιος της μέσα σε λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, έφερε θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι, ενώ το έγκλημα εκτιμάται, ότι διαπράχθηκε τουλάχιστον πέντε μέρες πριν τον εντοπισμό της γυναίκας. Ο 50χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας και γι’ αυτό το λόγο ο εισαγγελέας μετά τη σύλληψή του είχε διατάξει αρχικά την παραμονή του σε ψυχιατρική δομή.
Κατά πληροφορίες, στην απολογία του ο δράστης φάνηκε να μην έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του και ρωτούσε συνεχώς «είμαι δολοφόνος;», ενώ, από την άλλη, φέρεται να επαναλάμβανε ότι «απελευθερώθηκε». Υπέβαλε δε, δια του συνηγόρου του, αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Δείτε ακόμα:  GNTM: Χαμός με τη φωτογραφία του coach χωρίς σλιπάκι

Newsroom | Pireas News