ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Προφυλακίζονται οι τρεις αυτόκλητοι «σερίφηδες» στον Έβρο – Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους έχουν αφεθεί οι 13 μετανάστες
Την προσωρινή κράτηση των τριών αυτόκλητων «σερίφηδων» για τη «σύλληψη» 13 μεταναστών μέσα σε τρέιλερ αμαξιού στον Έβρο, αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.
Την προηγούμενη εβδομάδα είχε προκύψει διαφωνία μεταξύ της ανακρίτριας που ζητούσε την προφυλάκιση και της εισαγγελέως που είχε αντίθετη άποψη. Οι τρεις, ένας Αλβανός και δύο Έλληνες, βρίσκονταν έκτοτε σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι σήμερα που το τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο, που συνεδρίαζε από το πρωί αποφάσισε την προφυλάκισή τους.
Ο 45χρονος αλβανικής καταγωγής που ήταν εκείνος που ανέβασε και το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατηγορείται παράλληλα για οπλοφορία, οπλοχρησία αλλά και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Οι υπόλοιπες, κοινές, κατηγορίες αφορούν: «Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια με ρατσιστικά κίνητρα σε συνδυασμό με αρπαγή με ρατσιστικά κίνητρα από κοινού και συναυτουργία και έκθεση σε κίνδυνο».
Αντίθετα, ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους έχουν αφεθεί οι 13 μετανάστες για την κατηγορία της απόπειρας εμπρησμού που τους είχε αποδοθεί, έπειτα από την εναντίον τους κατηγορία από τους 3 συλληφθέντες.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Το παιδί έχει αφεθεί στην τύχη του. Κυκλοφορεί με κουκούλα», λέει η συνήγορος της

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News