Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης": Με ενέργειες Ραγκούση δικαιώθηκε ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”: Με ενέργειες Ραγκούση δικαιώθηκε ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από την κοπιώδη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, του Δημάρχου κ. Χρ. Βρεττάκου, των Υπηρεσιών και ιδιαίτερα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, η Κυβέρνηση, απαντώντας στη Βουλή στη σχετική Επίκαιρη Ερώτηση του Γ. Ραγκούση, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄ Πειραιά, υποχρεώθηκε τελικά να δεσμευτεί για τα ακόλουθα:

Την ερχόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσας, για τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας πρόκειται να ενταχθούν στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” έργα συνολικού προϋπολογισμού 9,5 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή του Παιδικού Σταθμού, καθώς και για την κατασκευή του Πολυχώρου Πολιτισμού -Αθλοπαιδιών και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου στην περιοχή «ΝΑΦΘΑ».

Απαντώντας ο κ. Ραγκούσης, χαρακτήρισε πολύ σημαντική αυτή την εξέλιξη για τους πολίτες του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας , σημειώνοντας ωστόσο, ότι δεν θα έπρεπε να χρειαστεί να υποβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Επίκαιρη Ερώτηση, για να πάρουν οι κάτοικοι και ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας αυτά που πραγματικά και με βάση όλα τα κριτήρια δικαιούνται.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σαλαμίνα: Το φαινόμενο της ερυθράς παλίρροιας επέστρεψε!

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.