Προκαλεί ο Στυλιανίδης πάνω στις καμένες περιουσίες του κόσμου: «Είχαμε σωστό συντονισμό…»

Προκαλεί ο Στυλιανίδης πάνω στις καμένες περιουσίες του κόσμου: «Είχαμε σωστό συντονισμό…»

BREAKING NEWS NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είχαν σωστό συντονισμό και κάηκε όλη η Αττική! Φανταστείτε να μην είχαν….

Αυτοαποθέωση και πανηγυρισμοί για τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην Πεντέλη που άφησε πίσω της τεράστιες καταστροφές, από τον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Στυλιανίδη, ο οποίος… μας έκανε τη χάρη να εμφανιστεί μετά από 24 ώρες!

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης κατά την πρώτη ενημέρωσή του για τα μέτωπα των πυρκαγιών, ισχυρίστηκε ότι «δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα τα αποτελέσματα» της κυβερνητικής διαχείρισης στην Πεντέλη.

«Ο σωστός συντονισμός δεν ήταν τυχαίος. Ήταν η καρδιά της νέας στρατηγικής του υπουργείου μας και της κυβέρνησης στη διαχείριση των καταστροφικών πυρκαγιών. Αντλήσαμε τα αναγκαία μαθήματα από το παρελθόν» υποστήριξε ο Χρήστος Στυλιανίδης, αφήνοντας έκπληκτους τους κατοίκους στην βορειοανατολική Αττική που είδαν σπίτια και αυτοκίνητα να τυλίγονται στις φλόγες και να καταστρέφονται ολοσχερώς.

Δείτε ακόμα:  Πυρκαγιά σε δεξαμενόπλοιο – Καλά στην υγεία τους τα 17 μέλη του πληρώματος

Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι το μοναδικό σχέδιο της κυβέρνησης είναι το 112 με τα μηνύματα εκκένωσης, λέγοντας ότι πρόκειται για «το εργαλείο που μας βοηθά να πραγματοποιήσουμε τις οργανωμένες προληπτικές απομακρύνσεις πληθυσμού».

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Χρ. Στυλιανίδης επέλεξε να μην πει κουβέντα για την ανάρτηση-κόλαφο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που αποκάλυπτε πως είχαν ήδη ενημερώσει από την Δευτέρα 18 Ιουλίου για τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς στο σημείο ακριβώς που όπου ξεκίνησε μια ημέρα μετά, το απόγευμα της Τρίτης, η φωτιά στην Πεντέλη.

Φυσικά ουδείς από την κυβέρνηση ασχολήθηκε, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να κάψει τεράστιες εκτάσεις και να προκαλέσει μεγάλες καταστροφές…

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.