Προς εκκένωση Άγιος Στέφανος, Καπανδρίτι και Πολυδένδρι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα επόμενα λεπτά θα σταλεί σχετικό μήνυμα στους πολίτες, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Θανάση Αυγερινό
Η κατάσταση παραμένει πολύ δύσκολη στη Βόρεια Αττική, για την ακρίβεια είναι πολύ πιο κρίσιμη λόγω της νύχτας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Θανάσης Αυγερινός, σε τηλεφωνική του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, θα ακολουθήσει εκκένωση των περιοχών Άγιος Στέφανος, Καπανδρίτι και Πολυδένδρι.
Η φωτιά που ξεκίνησε από αναζωπύρωση από τη Βαρυμπόμπη, κινείται προς το Καπανδρίτι, καθώς πέρασε από τη Δροσοπηγή, το Κρυονέρι, έφτασε στις Αφίδνες στο ύψος του σταθμού των διοδίων και τελικά πέρασε από την απέναντι πλευρά της Εθνικής Οδού.
Το 112 απέστειλε και μήνυμα στους κατοίκους των περιοχών αυτών δίνοντας οδηγίες προφύλαξης για να μη διεισδύσουν καύτρες στο εσωτερικό των σπιτιών, αλλά και ζητώντας τους να είναι σε ετοιμότητα. Στο πλαίσιο αυτό, όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Θανάσης Αυγερινός, υπέγραψε εντολή για εκκένωση σε Καπανδρίτι, Άγιο Στέφανο και Πολυδένδρι και μέσα στα επόμενα λεπτά αναμένεται να σταλεί και σχετικό μήνυμα.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της κοινότητας Καπανδριτίου σημείωσε στο κανάλι ότι η φωτιά απέχει περίπου 6-7 χιλιόμετρα από την περιοχή.
Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της κοινότητας Αφιδνών, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, μιλώντας στον ίδιο σταθμό επισήμανε ότι η φωτιά έχει μπει μες στις Αφίδνες και καίγονται σπίτια, ενώ η περιοχή έχει εκκενωθεί. Μάλιστα, απηύθυνε έκκληση στην πυροσβεστική να στείλει οχήματα στις Αφίδνες για να περιορίσει τη φωτιά.
 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δύο νεαρούς αγνοούμενους στο Ποσείδι

Newsroom | Pireas News