Πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Βανδή επειδή κάπνιζε ο Μπισμπίκης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου μετά από φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας
Μία φωτογραφία στο Twitter από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, ήταν αρκετή προκειμένου ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να επιβληθεί πρόστιμο στο κατάστημα για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πλεύρης σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο, κοινοποίησε φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης, να κρατά τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του, απολαμβάνοντάς την πάνω στη σκηνή.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας «με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν». «Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», τονίζει.

Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ https://t.co/3e2BhYBBN2
— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) December 26, 2022

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σεισμός στη Θήβα – Έγινε αισθητός στην Αττική

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News