Ψάχνουν το GPS που βρέθηκε στην κρύπτη του κατηγορούμενου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι αρχές έχουν θέσει στο «μικροσκόπιο» και τα δύο ταξίδια του φερόμενου ως δράστη στη Μύκονο
Συνεχώς καινούργια στοιχεία προκύπτουν από τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, μετά τη σύλληψη του 44χρονου κατηγορούμενου και ειδικά με όσα εντοπίστηκαν στην κρύπτη του σπιτιού του. Το κινητό του τοπογράφου επίσης έχει ανοίξει. Εκεί άλλωστε βρέθηκαν και απειλητικά μηνύματα από τουλάχιστον δύο άτομα που όμως προς το παρόν δεν βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών.
Τα στελέχη της Αστυνομίας, αναζητούν πλέον βίντεο του πιθανού συνεργού. Οι έρευνές τους ξεκινούν από τις εικόνες που έχουν καταγραφεί σε υπόγειο γκαράζ στο Μαρούσι. Τα μεσάνυχτα της δολοφονίας, ένα αυτοκίνητο μπήκε στο υπόγειο γκαράζ και λίγη ώρα αργότερα, βγήκε ακολουθούμενο από το σκούτερ που πιθανότατα ανήκε στο δολοφόνο.
Οι αστυνομικοί επιχειρούν να εντοπίσουν και άλλα βίντεο που θα προσδιορίσουν τον συνεργό αλλά και τα σημεία που έχουν καταστραφεί το σκούτερ, ο οπλισμός και ο ρουχισμός του εκτελεστή.
Το… GPS 
Χρήσιμα αναμένεται να αποδειχθούν και όσα βρέθηκαν στις δύο κρύπτες του διαμερίσματος του κατηγορούμενου στο Ψυχικό.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην κρύπτη της ψευδοροφής, βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM και GPS, ενώ στην άλλη σε μια ντουλάπα και η ζώνη που φέρεται να είχε ίχνη πυρίτιδας.
Σχετικά τώρα με τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του τοπογράφου, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει δύο ταξίδια του 44χρονου και ισάριθμες συναντήσεις που είχε μετά το Πάσχα στη Μύκονο με επιχειρηματία.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ανθρώπινο οστό βρέθηκε στην περιοχή του Βασιλικού

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News