«Πυρετός» στα γραφεία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι ισχυρίζεται η κάθε πλευρά για την προεκλογική της καμπάνια
Κι ενώ η διαδικασία για τις Ευρωεκλογές 2024 θα συνεχίζεται μέχρι τις 19:00 που κλείνουν οι κάλπες, μαίνονται οι προετοιμασίες στα γραφεία της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, αλλά και των υπόλοιπων κομμάτων.
Στα γραφεία της ΝΔ επί της οδού Πειραιώς, η κινητικότητα ολοένα και αυξάνει. Λίγο μετά τις 18:00 αναμένεται να μεταβεί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μαζί με τους στενούς του συνεργάτες θα παρακολουθήσει την εξέλιξη του εκλογικού αποτελέσματος.
Αυτό που τονίζουν είναι ότι το μήνυμα που ήθελε η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος ως πρωθυπουργός να περάσει προς τα έξω, επιχειρήθηκε να περάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στο «στρατηγείο» του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, ο κομματικός μηχανισμός είναι «υπ’ ατμόν». Από νωρίς το πρωί παρακολουθούν την κατάσταση, την εκλογική διαδικασία, είναι σε ετοιμότητα, είναι σε εγρήγορση. Ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασελάκης θα βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος αργότερα το απόγευμα και θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα μαζί με τους στενούς του συνεργάτες.
Η βασική στόχευση του μηνύματος που έστειλε σήμερα το πρωί ο ίδιος μιλώντας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, καλώντας τους πολίτες να αφιερώσουν 30 λεπτά από την ημέρα τους προκειμένου να ασκήσουν κι εκείνοι το εκλογικό τους δικαίωμα, αφορά στο μήνυμα για την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών σε αυτή την κρίσιμη, όπως τη θεωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Από το κόμμα εκτιμούν ότι πρέπει να υπάρξει αποτέλεσμα, που θεωρούν ότι θα πρέπει να έχει μια ευθεία αντανάκλαση στις πολιτικές που ζητούν οι πολίτες από την Ευρώπη.
Το απόγευμα θα βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του κόμματος, ενώ εκφράζεται αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Στελέχη του κόμματος έλεγαν στο ΕΡΤNews ότι έκαναν έναν δύσκολο προεκλογικό αγώνα, αλλά επέμειναν στην πολιτική, απορρίπτοντας τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, απορρίπτοντας τους λαϊκισμούς. Επικέντρωσαν, όπως λένε, όλο αυτό το διάστημα, στα καθημερινά προβλήματα του κόσμου. Πρόβαλλαν και τις προτάσεις που έχουν για ένα ελπιδοφόρο μέλλον της χώρας.
Επίσης, αυτό που λένε στη Χαριλάου Τρικούπη είναι ότι σε αντίθεση με τους πολιτικούς τους αντιπάλους, οι οποίοι επικέντρωσαν στις «κοκορομαχίες», στις προσωπικές αντιπαραθέσεις, αυτοί επέμειναν στην κρισιμότητα, στη σοβαρότητα που έχει η ψήφος των Ευρωεκλογών.

Δείτε ακόμα:  «Δέθηκαν στο τιμόνι, πάτησαν γκάζι και έπεσαν στο νερό» – Είχαν σάκους με άμμο

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News