Μαρία Σάκκαρη-Μαγιάρ Σερίφ Live Streaming 01/03

Qatar Open: Μαρία Σάκκαρη-Μαγιάρ Σερίφ Live Streaming 01/03

Live Streaming NEWS SPORTS

Qatar Open: Μαρία Σάκκαρη – Μαγιάρ Σερίφ Live Streaming 01/03

Αντίστροφα μετρά για την πρώτη εμφάνισή της, μετά τη συμμετοχή στο Australian Open, η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια ρίχνεται στη «μάχη» του Qatar Open (WTA 500), σήμερα Δευτέρα (1/3), με πρώτη αντίπαλο την 24χρονη Αιγύπτια Μαγιάρ Σερίφ.

Ο αγώνας της Σάκκαρη απέναντι στην τενίστρια Νο.114 στην παγκόσμια κατάταξη θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Στο πρόσφατο Australian Open, η Σερίφ έγινε η πρώτη τενίστρια από την Αίγυπτο που κατάφερε να πετύχει νίκη σε κυρίως ταμπλό Grand Slam.

Πρεμιέρα στην Ντόχα κάνει τη Δευτέρα (1/3) και η φιναλίστ του Αustralian Open, Τζεν Μπρέιντι, η οποία έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στη φίλη της Ανέτ Κονταβέιτ. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ματς Οσταπένκο-Μπέρτενς, Κουζνέτσοβα-Αζαρένκα.

Στο τουρνουά της Μελβούρνης, η Μαρία Σάκκαρη, είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο από την Κριστίνα Μλαντένοβιτς κι αφού είχε υποχρεωθεί να παραμείνει σε αυστηρή καραντίνα 14 ημερών λόγω κρούσματος Covid-19 στην πτήση της από το Άμπου Ντάμπι στη Μελβούρνη.

Αν η Μαρία Σάκκαρη πάρει την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης στην Ντόχα (WTA 500), τότε θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Μπελίντα Μπέντσιτς και Μάντισον Κις.

Η Σάκκαρη κληρώθηκε στην πλευρά της Ελίνα Σβιτολίνα, επικεφαλής του ταμπλό, την οποία μπορεί να βρει στα ημιτελικά. Στα προημιτελικά πιθανή αντίπαλός της να είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα. Στο Νο.2 του ταμπλό είναι η Ελίνα Σβιτολίνα, ενώ στη διοργάνωση μετέχουν και οι Πέτρα Κβίτοβα, Κίκι Μπέρτενς.

Δείτε τον αγώνα Maria Sakkari – Mayar Sherif  ΕΔΩ

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ LIVE STREAMING: Ζωντανή μετάδοση

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News