Ράκος ο πατέρας της 42χρονης νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά τη βάρδια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το δυστύχημα έγινε το πρωί της Τρίτης στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων
Μεγάλος είναι ο πόνος και βαρύ τος πένθος για τον πατέρα και την οικογένεια της 42χρονης νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο του Ρίου, που σκοτώθηκε μετά από βάρδια σε τροχαίο στην εθνική Αντιρρίου – Ιωαννίνων.
Ο πατέρας της είναι ράκος, όπως φάνηκε και στις διάρκεια των δηλώσεών του. «Είμαι τόσο συγκλονισμένος. Τι να σας πω, τι να σας πω», είπε αρχικά ο πατέρας της 42χρονης στην εκπομπή Live News του Mega και μίλησε για την κόρη του: «Ήταν ένα παιδί γελαστό, χαρούμενο. Είχε πάρα πολλές φίλες τι να σας πω. Σχόλασε από τις 11 το βράδυ που πήγε μέχρι τις 7 το πρωί. Ερχόταν προς το Μεσολόγγι κι έγινε αυτό που έγινε. Δεν μας ειδοποίησε κανένας αλλά το έβλεπα εγώ. Πάντα η Μαρία μας έπαιρνε. 8.30 ώρα ήταν εδώ. Πάει 9 η ώρα και δεν φάνηκε. Κατέβηκα στην αγορά».
Έμαθε από περαστικό πως η κόρη του ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο: «Μου λέει κάποιος υπάρχει Μπάθα στο Αϊδωνοχώρι γιατί μου λέει έγινε ένα τροχαίο. Και σηκώνομαι και πηγαίνω στο νοσοκομείο και μαθαίνω τα πάντα», λέει σπαρακτικά π πατέρας της άτυχης νοσηλεύτριας.
Η 42χρονη Μαρία Μπάθα ήταν νοσηλεύτρια στο Ρίο και ζούσε στο Μεσολόγγι. Κάθε μέρα διένυε 45 χιλιόμετρα κι αλλά τόσα στον γυρισμό για να προσφέρει νοσηλευτική. «Έφυγε στο καθήκον. Ήταν κουρασμένη πάρα πολλές ώρες», λέει η θεία της.
Πιθανότατα αποκοιμήθηκε στο τιμόνι από την κούραση
Το πρωί της Τρίτης το αυτοκίνητο της άτυχης Μαρίας συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων. Οι επιβάτες του αγροτικού μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να κόψουν τις πόρτες για να απεγκλωβίσουν την Μαρία η οποία ήταν ήδη νεκρή.
Ο Γιώργος Αρβανίτης, εκπρόσωπος ένωσης νοσοκομειακών Ελλάδος, δήλωσε: «Κατά πάσα πιθανότητα η κοπέλα αποκοιμήθηκε και αυτό καταδεικνύει την εξουθένωση των συναδέλφων».
Ο προϊστάμενος ΤΕΠ Μεσολογγίου, Λάμπρο Λιάπης δήλωσε: «Ωράρια εξαντλητικά. Τα παιδιά βγαίνουν ματωμένα από τις βάρδιες. Έφυγε στο καθήκον γιατί έφευγε από την νυχτερινή βάρδια».
Η κηδεία της άτυχης Μαρίας πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Δείτε ακόμα:  Τι λέει ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News