Ρεκόρ προσελεύσεων περιστατικών κορονοϊού στο «Αττικόν»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυξήθηκαν και οι εισαγωγές ασθενών
Εφιαλτική ήταν η χθεσινή εφημερία στο Αττικό Νοσοκομείο, η οποία έκλεισε σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 8 το πρωί με ρεκόρ προσελεύσεων περιστατικών κορονοϊού, ενώ αύξηση υπήρξε και στις εισαγωγές.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, στο Αττικό νοσοκομείο προσήλθαν συνολικά περί τους 1.200 ασθενείς για εξέταση εκ των οποίων οι περίπου 600 ασθενείς προσήλθαν στα ιατρεία κορονοϊού.
Η προσέλευση περιστατικών κορωνοιου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Στη κορύφωση είχαν φθάσει μέχρι 200, που σημαίνει τριπλασιασμός.
Αύξηση είχαμε και στις εισαγωγές, συνεχίζει ο κ. Γιαννάκος. Έγιναν 40 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό και 10 υπόπτων κρουσμάτων. Σχεδόν διπλασιασμός από προηγούμενες εφημερείες.
Τα νοσοκομεία στη κατάσταση που βρίσκονται δεν αντέχουν σε νέα τέτοια πίεση, ενώ υπάρχει και μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση αποτελεσμάτων των μοριακών τεστ, λόγω της αυξημένης ζήτησης με αποτέλεσμα η διασπορά να αυξάνεται στα νοσοκομεία και τη κοινότητα. Τα τεστ κάνουν πάνω από δύο ημέρες να εκδοθούν, καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Για το πρώτο διπλό στη φετινή Euroleague

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News