ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η Πρόεδρος κ. Σακελλαρόπουλου «κατάργησε» τον Εθνικό Ύμνο στη Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η Πρόεδρος κ. Σακελλαρόπουλου «κατάργησε» τον Εθνικό Ύμνο στη Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς!

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοβαρές καταγγελίες και οργή  προκαλεί το γεγονός ότι το πρωί της Παρασκευής δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος κατά την προσέλευση της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Μητρόπολη Αθηνών για την Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς κατά εντολή της κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου!

Η μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου πριν από επίσημη Δοξολογία με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας συνέβη για πρώτη φορά και αποδίδεται σε εντολές των επιτελών της κ. Σακελλαροπούλου.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τζούμας “‘έδωσαν εντολή οι επιτελείς της να μην ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος ούτε κατά την άφιξη της όπως ορίζει το στρατιωτικό πρωτόκολλο.

Για την αναχώρηση ούτε λόγος! Αυτό δηλαδή που γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη με την άφιξη του Πρώτου πολίτη κάθε χώρας στην Ελλάδα της κ. Σακελλαροπούλου καταργήθηκε εις βάρος των ηθών και των εθίμων της χώρας αλλά κυρίως εις βάρος της εθνικής μας υποστάσεως.

Και είναι η πρώτη φορά που δεν ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος της Χώρας μας την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στη Δοξολογία. Να μην παραλείψουμε να το γράψουμε και αυτό στα έργα και ημέρες της κ. Σακελλαροπούλου”.

Καταγράφει επίσης ως “το δεύτερο που καταγράφηκε ως αρνητικό σημείο της Προέδρου της Δημοκρατίας της Ορθόδοξης Ελλάδας” την “εμφανή και απροκάλυπτη άρνηση της να κάνει το σημείο του Σταυρού”.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη και την αποχώρηση της προέδρου και ολόκληρη την δοξολογία. Στο τέλος η απίστευτη σκηνή με τον σταυρό.

Έπειτα από αυτές τις εικόνες έχει ξεσπάσει σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους πολίτες να αναρωτιούνται πιο μήνυμα ήθελε να περάσει η κυρία Σακελλαρόπουλου με την άρνηση της να πλησιάσει τον σταυρό, αλλά και να μην ακουστεί ο εθνικός ύμνος.

Δείτε ακόμα:  Το «ύστατο χαίρε» στον Χρήστο Σαρτζετάκη

Εάν η κυρία πρόεδρος δεν ήθελε να τηρήσει τα έθιμα της ημέρας, καλύτερα να μην πήγαινε καθόλου στην δοξολογία. Αυτή η εικόνα, είναι προσβλητική και άκρως υποκριτική.

Δείτε τις εικόνες από την περυσινή δοξολογία για το νέο έτος με τον τέως Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο να τραγουδά τον εθνικό ύμνο μαζί με τους ευέλπιδες.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.