Σαλαμίνα: Η 75χρονη έλεγε το «Πάτερ Ημών» πριν ξεψυχήσει

Σαλαμίνα: Η 75χρονη έλεγε το «Πάτερ Ημών» πριν ξεψυχήσει

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Στα δικαστήρια η 46χρονη δράστις που είχε στρέψει τις κάμερες αλλού και ξέχασε να απενεργοποιήσει τον ήχο
Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Σαλαμίνα, καθώς η 75χρονη αντιλαμβανόμενη το τέλος της άρχισε κλαίγοντας να λέει το «Πάτερ Ημών», με τη νύφη της να τη δολοφονεί.
Το μαρτύριο της διήρκησε περίπου μία ώρα, με τη γυναίκα για 40 λεπτά να λέει «αγόρι μου μη με χτυπάς», καθώς νόμιζε ότι ο δράστης ήταν άνδρας και όχι γυναίκα.
Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, η νύφη βασάνισε την 75χρονη μέχρι να αποκαλύψει όλα τα μέρη που έκρυβε τα χρήματα και τα χρυσαφικά της και στη συνέχεια τη σκότωσε.
Οι κάμερες ασφαλείας του σπιτιού είχαν αλλάξει εστίαση, όμως έχουν καταγράψει ηχητικά τη σκηνή του φόνου. Είναι μία ηχητική καταγραφή, όπου ακούγεται από την αρχή η φάση της ληστείας, των πιέσεων, του ξυλοδαρμού στο άτυχο θύμα που φωνάζει και παρακαλεί να μην τη χτυπήσει.
«Κάποια στιγμή η γυναίκα λέει κάποιο μέρος που έχει και τιμαλφή τα οποία δεν φαίνεται να τα έχει πάρει η δράστιδα και σε κάποια φάση ακούγονται τα τελικά πλήγματα, με την άτυχη γυναίκα να λέει το “Πάτερ Ημών”», είπε ο αστυνομικός συντάκτης στο Live News.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ελεύθερος με όρο ο νεαρός που βιντεοσκόπησε 68χρονη πελάτισσα στην τουαλέτα επιχείρησης

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News